петък, 1 август 2008 г.

In the Summertime

Лято е и ми харесва:)

Първата статия за месеца я бях запланувала като мразителска:
- да се оплача какви проблеми имам със своя доставчик на уеб услуги,
- да покърша ръце, че заплануваният и наполовина осъществен нов дизайн на блога ще се забави още
- да се покахъря, че през август няма да успея да се прибера в България и най-вече: да се намрънкам в 5-6 параграфа за всичко, което ми стяга шапката напоследък.

Да, ама не.

Лято е, няма сметки за парно, комарите ме избягват за мое щастие, а колелото ми е като ново след ремонта и бия на баскет:) Какво още искам?

Набързо да кажа за някои промени по сайта:

1. Вдясно тече за втори път анкетата „Как трябва да се предава думата Internet на български?“. Моля, прочетете статията Как се пише „Internet“ на български? и дайте своя глас. Вашето мнение има огромно значение.

2. Пак вдясно има един нов банер, който призовава Join my blog network on Facebook. Ако имате профил във Facebook и желание да подкрепите блога там, да видите моята снимка и да ми покажете вашите:), ще се радвам изключително много. (Повече за техническата страна на тази инициатива във Facebook е написал Марфи тук: Блог популяризиране през Facebook)

3. Сред новите блогове, които чета, са „Малко мисли, малко идеи“ на Комитата и „Как не се...“ на Марфи. За съжаление махам връзката към блога Учебни материали по славянска филология, защото вече е само за поканени читатели и съответно недостъпен за масовата публика. Надявам се обаче скоро да ги видя отново онлайн.

За финал на първоавгустовската ми статия ви поздравявам с една от най-любимите ми летни песни за всички времена в изпълнение на едни от най-любимите ми музиканти:) Лято еееее!:)