сряда, 21 януари 2009 г.

България е наша!България е наша, а не е ваша!


Приканваме ви да отправите тези думи към тройната коалиция, безчинстващите полицаи и всички, които им помагат да останат безнаказани.

Елате на протестите и покажете своята заинтересованост от това, което се случва в родината ни. Не оставяйте мнението ви да бъде манипулирано. Не позволявайте децата на България да бъдат бити, унижавани и принизявани до лумпени.

Ще ви чакаме на протестите! Доведете и приятели!

Обединени блогъри за наша България
Ние, група блогъри от различни градове в България, се обединяваме около каузата на протестиращите групи в страната ни. Ние заставаме с имената си зад следните искания:
- Настояваме институциите да поемат политическата отговорност за масовите побоища в София. Ако министър Михаил Миков и членовете на правителството имат съвест, очакваме оставките им.
- Настояваме за незабавни мерки срещу тоталната корупция, която разяжда страната ни и влошава живота на българите. Настояваме за прозрачност.
- Настояваме за спешни и категорични мерки по въпроса с образователната и здравната реформа в България.
- Настояваме институциите да започнат да отговарят за действията си пред гражданите на България. Настояваме за пряко гражданско участие и контрол при вземането на важни решения.

София, 21 януари 2009