вторник, 19 май 2009 г.

Моят сайт за избори 2009

След откриването на кампанията на Синята коалиция вече мога да представя официално и своя личен сайт: www.marianenova.com , на който ще публикувам интересна информация за предстоящите Евроизбори и Избори за 41-во Народно събрание, свързана с представянето на Синята коалиция.

Както вече писах, аз съм кандидат №1 от вътрешните избори на СДС и №2 в листата на Синята коалиция за област Перник, така че на сайта ми ще публикувам основно новини от кампанията в региона. №1 от Синята коалиция в Перник е д-р Валентин Павлов -- уважаван перничанин, стоматолог - специалист хирург имплантолог и собственик на клиники ЕО Дент.

Тук е мястото да разкажа и за вече започналата ми кампания в интернет. Започвам с грамадно „БЛАГОДАРЯ“ към Марти Ангелов, който направи чудесния банер, който в момента виждате най-горе вдясно на тази страница.

Още по-трогнато „благодаря“ отива за моя добър приятел Мартин Линков, който приятно ме изненада с публикацията си Аз подкрепям Мария, а ти? . Ако вие също ме подкрепяте и имате блог или сайт, можете да сложите връзка към http://www.marianenova.com/ или да поставите банер, като използвате този код.

Ето първите, които подкрепиха моята кампания в интернет с банери:

Манол: Подкрепи Мария Ненова за Кандидат - Депутат
Павел Николов
Венци-fen : Ден за промени по блога, които се надявам да ни донесат нещо добро
Как не се
GreenTech-BG - Българският сайт за зелени технологии
Стефчето
Маргарита
dzver: Не съм от Перник, но
Христиан Даскалов-Съперник
Петър Евтимов: Време е за промяна
Владимир Иванов (krizt)
Златина Коева
Балтазар Иванович: Пак "те" работят
FREGATA: Още една причина да гласувам!
Стефан Василев

И
Други блогъри, които ме поздравиха и подкрепиха кандидатурата ми, са Комитата, Светла Енчева и Димитър, Христо Радичев.

Благодаря на всички от сърце! За мен вашата подкрепа означава много! Знам, че повечето от вас няма как да гласуват конкретно за мен, но ви уверявам, че ще се боря за доверието на хората в Перник и че като техен представител, ще дам всичко от себе си, за да съм и ваш достоен представител в българското Народно събрание.

Успех на всички ни!