сряда, 24 март 2010 г.

Ново хоби

Комитата скоро има рожден ден и по повода е направил един списък с желани подаръци :) Освен това, понеже е любопитен, е отправил запитване към някои блогъри с рожден ден през март дали те също са имали такъв списък. Сред запитаните съм и аз, така че ще споделя какво получих за рождения си ден.


Както вече съм писала, аз много повече обичам празнуването на нерождени дни и списък с желания нямах, но тази година - напук на кризата (хаха) - реших пък да празнувам. Както подобава на всеки грандиозен рожден ден, снимки има, но не са за публикуване :) Та... да се върнем на подаръците.


Отдавна се чудя с какво хоби да се захвана и мислите ми бяха подобни на тези:


(източник)


Разбира се все изникваше спешен или дълъг проект и все отлагах започването на новото хоби. Явно обаче и значително съм мрънкала по въпроса и съответно рожденият ми ден бе използван като повод за приятелско тласкане към едно ново приключение, а именно:

Това е новата ми бас китара :) Изкльощавелите ми преводачески пръсти са изправени пред ново предизвикателство, а именно да осъществя мечтата на късното си юношество: да свиря на бас и да пиша текстове в пънк група :)


Я да видим :)